Jag klarade kursen =)

Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara mig i kursen arbetsmiljö och säkerhet men fick ett pim (mejl) från min lärare idag att jag hade fått Godkänt i kursen. Känner mig faktiskt väldigt nöjd med "bara" ett G med tanke på vilka förväntnignar jag hade efter provet. =)

Idag har jag och Nellie spenderat dagen med Emmah och hennes dotter Wilma som är snart 2 månader. Åhåå bebis. Vad man blir sugen alltså =) Men det får allt vänta ett tag. Det är så bra att jag kan låna alla andras bebisar och gosa lite. Självklart blir det inte samma grej. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge =)

Lillan har åkt till sin farmor nu ikväll och ska stanna där tills jag slutar skolan i morgon. Lillan måste ha en feberfri dag innan hon kommer tillbaka till förskolan så det passade bra att hon var hos sin farmor nu när hon skulle vara ledig. Så ikväll passar jag på att bara vara :) Kanske ska åka en sväng förbi min vän Madde och ta en kvällskaffe.

Så typiskt..

..just för att jag hade omprov igår så ringer dom såklart från dagis och säger att mitt hjärta har fått feber. Det var bara att stänga igen datorn och packa ihop sig för att åka och hämta henne. När jag kom till dagis så låg hon och vilade under en filt i soffan och barnen satt och klappade på henne. Sötnosar!

Men som tur är så hade jag världens bästa lillebror hemma hos mig som stannade kvar hemma med Nellie medans jag stack iväg senare till skolan och gjorde omprovet. =) Så jag fick det gjort i alla fall. Men idag är vi tvugna att stanna hemma båda två så det blir en massa mys och vila. Kanske ett och annat plugg för mig.

Nellie och hennes lille söte kusin Charlie :
Att plugga medans man har barn.. Suck!

Människan socialt och kulturellt står på schemat i skolan idag. Provet som vi hade igår gick helt åt skogen. Dom har ändrat upplägget på själva provet och jag tappade allt jag hade lärt mig när jag satte mig ner med provet. Jag kände bara ilska inom mig och frustationen.... så det slutade med att jag skrev tre rader och sen lämnade jag in det och lämnade klassrummet.

En stund senare kom en annan klasskompis ut och var precis som jag, helt gråtfärdig. Skönt att det inte bara var jag som fick en black out.

Hur som helst. Idag fortsätter ämnet.... och jag är minst sagt omotiverad. Och på detta så ska jag skriva "omprov" efter lunch för att jag var tvungen att vara hemma förra veckan när provet var. Men detta provet är i arbetsmiljö och säkerhet. Håll tummarna att det går bra för mig :)

Måste säga att det inte är lätt att plugga medans man är småbarnsförälder. Man bestämmer sig för att sätta sig ner en kväll och verkligen plugga men som dom flesta som har barn redan vet, så är det inte alltid att planerarna blir som planerade. Därför så har jag hamnat efter..

Men om några dagar hoppas jag att jag kommit ikapp och sen är det snart jullov. SKÖNT!

En bild på min lillebror och hans son Charlie <3:Nu kan vi traska bort allt höstmys...


Idag hade vi datakunskap i skolan. Tråkigt då man går genom allting som man redan kan. Men det är la aldrig fel att uppdatera sig lite. Sen efter skolan så hämtade jag mitt hjärta hos in moster och stannade där på en kopp kaffe. När lillan hade lagt sig för natten så åkte jag iväg och köpte en ny barnvagn åt henne som jag hittade på blocket. Så nu äntligen kan vi ut och gå länga sträckor igen och hon kan vila när hon är för trött för att gå.Min broder är här i kväll med och vi sitter och äter ostbågar och dricker julmust. Och självklart skrattar åt alla dumma saker man kan läsa här på nätet. =)
Dagens Nellie

Ska strax gå upp med tjejen till dagis. Sen börjar jag inte skolan förens klockan 13 så jag ska passa på att åka och kolla på barnvagnar och hinna handla lite.Pissepissarna

.. som Nellie kallar dom, har nu flyttat till nya hem förutom denna lilla godingen som just nu ligger ihopkuren i mitt knä och spinner. Jag hade verkligen velat behålla en utav kattungarna men jag är ändå inte hundra på om jag ska strunta i att vänta tills den "rätta" katten dyker upp. Nellies farmor har skaffat sig en ragdoll kattunge som kanske får en kull om några år och då hade jag gärna velat ta en liten pissepisse utav hennes kull (:Just nu är min lillebror här :) vi har suttit och läst i var sin bok men jag tröttnade, som alltid och övergick till datorn. Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen för i morgon är det skola som gäller =)Om ni bara visste...Det är inte förens det blir kallt som jag verkligen inser hur mycket jag älskar värmen. Dock har jag inte samma känsla när värmen väl är här. Nu sitter jag och kollar på resor. Prio ett på listan är en kryssning och sen kommer en välbehövs utomlands resa =) Kolla vad min unge njöt av solen i somras <3

Så jag längtar!