Nellie 3 år

Idag den 8 April så är det 3 år sedan Nellie kom till världen <3 
Grattis till henne :)
Idag blir det lite firande med hennes farmor och i morgon så kommer
hela tjocka släkten för att gratta henne =)
Mornarna

Hej och god morgon. Jag och Nellie sitter och myser i soffan framför barnprogram och datorn. Idag var jag uppe en halvtimme före Nellie och det kändes underbart att slippa bli väckt :). Men snart ska vi börja klä oss och fräscha till oss för att så småningom börja röra oss mot dagis och skola.

Ibland kan jag vara så himla morgonpigg att jag flyger ur sängen på mornarna medans det kommer perioder då man får stå och ropa, gapa, skälla och ibland draaa mig upp ur sängen :P. Det första jag behöver för att vakna upp till en människa är i alla fall kaffe. Utan kaffe är det kört :P Är ni morgonpigga?

Nellie och Alex.
Myshelg

Igårkväll så åkte jag hem till min pojkvän och stannade över tills idag. Vi hade det allmänt mysigt, kikade på film, låg och tjötade och spelade wordfeud =P hehe. Nu är ju nyss hemkommen och skickade iväg mamma & Nellie för att hämta pizza. Det kommer att sitta najs vill jag lova. Har också min bror här som ligger i min säng och sover efter en hård kväll igår ;). För övrigt så var jag barnvakt åt min brorson i fredags :) alltid lika mysigt <3

Dagen kommer att vara lugn här hemma. Jag ska köra hem mamma lite senare och sen så återvänder vi hem för att slappa. Och när min lilla tös har somnat för natten så ska jag sätta mig med min medicinska bok och plugga inför provet om nervsystemet i morgon. Känner mig inte alls redo vill jag lova.

Charlie & Nellie <3