17 Juli 2012

Ooow, tänk om jag bara kunde sätta ord på min kärlek!
Ibland vill jag bara överrösa min pojkvän med all kärlek.
Fast visst är handlingar alltid bättre än ord? (:
Sötaste ungen :)
- 10 kg.

Det är vad jag har kvar att gå ner. Den senaste tiden så har jag gått upp och upp i vikt. Jag ser inte så stor ut som vågen visar, tack och lov. Men att jag gått upp beror på att jag inte har ätit regelbundet det senaste, inte så nyttigt som annars och att jag inte längre går utan tar bilen överallt. Sen har nog min dille på redbull och cocacola satt sina spår. Men hur som... Alex har gjort upp ett schema som jag/vi ska följa. Nu har jag ju möjlighet att ta en springtur eller en promenad på kvällen när lillan sover eller när som på dagen då Alex gärna är med henne.

Det är dax nu... 3 år senare. (Ja jag skyller fortfarande på gravidkilorna). Jag gick ju faktiskt upp 25 kilo under graviditeten med Nellie och 4 kilo var självaste Nellie, 6 kilo kanske fostervattnet + moderkakan låg på. Sinnes. Jag som var så hurtig och nyttig. Hmm..


Utkast: Jul. 05, 2012

Säger inte mer än att jag har en liten dam här hemma som har kommit in i den värsta trotsen. Ah, nu är ju denna inte värst förmodligen för värre kommer det väl bli med åldern. Men hon driver mig till vansinne!!!