Min fina pojkvän

Du har fått mig på fall, tusen gånger om.

 
Och jag kommer aldrig att få nog av den värme som sprider sig genom kroppen när du håller om mig och man kan känna den kärlek du ger mig. När du ser mig djupt in i ögonen och varenda ord går rakt in i hjärtat. Att träffa dig, var det bästa som kunde hända mig. Första sparken

åååh <3

Sitter i soffan med handen på magen och kände första sparken för en liten liten stund sedan. Mitt hjärta smälter. En såå härlig känsla. Nu kör det igång på riktigt och snart kommer jag att känna det varje dag, flera gånger om dagen. Uunderbart <3

 Ge mig sömn.

Blev väckt flera gånger i natt då Alex kompis ringde till min telefon tusen ggr. Varje gång så hade jag precis somnat. Dum som jag var så stängde jag aldrig av ljudet helt så den nattens sömn blev förstörd. Idag har jag inte tid att ligga kvar i sängen och götta mig. Jag ska hälla i mig lite kaffe nu och sedan ta en promenad till biblioteket för att låna och lämna tillnbaka lite böcker. Och så kommer min lillälskling hem idag med -v- längtar! Sjukdom

Mår sjukdom..
Men försöker ändå hålla mig vaken och glad.
Idag har vart en speciell dag!
Varför får ni veta om ca två veckor :))
Vecka 16

15+3Nätshopping -v-

Det känns precis som en söndag idag.
Och för att liva upp dagen och för att stilla mitt
shoppingbegär så klickade jag hem detta :)
 
Ett par leggings till mamma, en fleectröja till Nellie
och lite kläder till lillkotten! -v-
 
Alex är kräsen när det kommer till sina egna kläder.
Eller ja, när det gäller allt egentligen.
Så jag låter han få stilla sitt eget begär :P hehe.
 Praktik

3 veckor av praktik har gått. 1 återstår! Sen är det dax för skola och jobb igen. Längtar faktiskt!

Idag är det höstmarknad i stan. Vi ska träffa min moster, lillebror, hans flickvän och min mormor. Vi ska äta middag ihop. Sen kanske vi tar en vända på marknaden. Det är ju klassiker att köpa sig 10 par strumpor ;) haha.. Och en heliumballong =) haha!
Stor-shopping

Jag slutade tidigare från jobbet idag. Åkte hem för att väcka Alex och sedan åkte vi tillsammans till dagis för att hämta lillan. Sen åkte vi vidare till knalleland för att handla. Det blir vinterjackor till oss alla tre, vinterskor till oss alla tre, halsdukar och mössor och andra behövande kläder till vintern och kylan. 
 
Jag hittade också ett par mammaleggings och en tröja från gina som magen kan växa i. :) Nellie fick en fin tunika och tillhörande leggins. Alex får alltid sådan beslutångest så han kom bara hem med jackan, skorna, mössa, vantar och halsduk. Sånt som Måste has. 
 
Nu väntar 4 jobbnätter på raken för Alex. Det innebär att Nellie får sova brevid mig i natt när det finns plats ;) hehe. I helgen åker hon iväg och då blir jag ensam på nätterna, så jag får passa på :)
 
Igår gick jag in i vecka 16. <3 

Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.
 
 Vårdcentralen och sjukgymnasten

Dagen började med att åka till sjukgymnasten.
Vi gick genom mina smärtor i svanken, höften och bäcknet. 
Jag fick hem med ett gravidbälte som jag spänner åt runt fogen. 
Det hjälper mig när jag går så att det inte knakar och låser sig i höften.
Till natten ska jag införskaffa mig siden pyjamas och glidlakan, haha.
Känner mig gammal..
Men att få foglossning och sådanna besvär så här tidigt är inte lätt =/ suck.
 
Efter det besöket så åkte jag vidare till vårdcentralen för att lämna prover. Min trötthet har blivit värre och jag får svimningsattacker och svaghet i kroppen. Står jag upp stilla i typ 3 minuter så börjar det snurra och jag måste sätta mig ner och benen viker sig. Nu vill jag ha reda på vad det är jag har brist på i min kropp. Jag vill kunna leva normalt och inte bara vara trött och yr hela tiden.
 
Annars är allting bra =) Just nu sitter jag och Nellie i soffan och kollar på disney channel.  Alex sover och ska snart upp för att jobba natt. Jag, Nellie och hennes farmor har vart ute och gått en promenad. Gick förbi stan för att handla skor till Nellie.  Samt ett par mjukisbyxor till Alex :)Vecka 14+4

37 % av graviditeten avklarad.
Längtar som bara den.
Men såå många veckor kvar.
Men tid behöver man ju.
Tids nog är det dags <3
 Hårförlängning och GTA

Har kostat på mig en hårförlängning. Ja, dyrt!
Men ibland måste man unna sig själv någonting.
Och för någon dag sedan så gick jag ju förbi gamebutiken och såg
det omtalade GTA spelet som alla flickvänner gnäller över på facebook.
Jag gick in och fjäskade åt mig en.
Egentligen var det bara för dom som hade förhandsbokat
men dom kunde släppa på en för mig skull ;).
Den var givetvis till min kära sambo.... Hur snäll var jag inte då? :P
Att han suttit och spelat all sin vakna tid är en annan sak.
Men han tycker det är kul, det är hans intresse och det är tillfälligt..
Han tröttnar sen. ;) Dessutom var han så söt när han fick det.
Blev så lycklig och glad som ett litet barn på julafton , haha <3 Utkast: Sep. 18, 2013