Änglavakt

 
 
I förregår åkte Alex till sin pappa med familj för att dom tidigt på morgonen efter skulle åka till kalskrona. 20 min efter att han hade åkt så hörde jag en massa ambulanser. Nojjig som jag är utav mig så ringer jag Alex för att se så ingenting hänt honom.. men han svarar inte. Ringer ca 7 ggr innan han ringer upp. Min magkänsla stämde.
Det hade hoppat upp en älg framför bilen och Alex hade vejjat för den, fick sladd på bilen och snurrade runt. Samtidigt så kom en mötande bil som krockade rakt in i älgen och därefter en bil bakom Alex som körde över älgen när den låg på marken. Vilken jäkla änglavakt och vilken tuuuur att ingenting hände Alex och TUUUR att inte barnen var med i bilen. Dock var Alex väldigt chockad efteråt. Alla klarade sig i de andra bilarna men älgen dog. Alex fick rycka in och hjälpa till tills ambulansen kom. Åh..... Idag har vi sålt våran bil, haha! Hedanefter är det gång som gäller ;)
 
Fick bli en bild på mig här i detta inlägg :) 
 
 
 
 
 Hofsnäs

Igår var vi och grillade på hofsnäs. 
Vi umgicks med min bästa vän Madde och henne familj. 
Så mysigt ♥
 
Jag och Madde fick tid för att prata. Det händer inte så ofta längre :P
Under tiden skötte killarna grillningen och barnen storbarnen lekte. 
Underbart väder var det men tyvärr kom vi dit lite sent
så solen var inte uppe så länge som vi önskat.
 
 
 
 
 
 godmorgon

Här ligger vi och väntar på pappsen som snart kommer hem :) storasyster sover fortfarande...
 
 Dagen

Idag har vi haft besök utav Amanda. Jag och Elliot tog en promenad och han blev akut hungrig så vi hittade en halvskuggig plats att amma på. :) sedan var vi ute på gården och lekte, spelade fotboll, hoppa hopprep och åkte sparkcykel. :) 
 
Resten utav eftermiddagen och kvällen har bestått utav en gnällig och icke nöjd bebis. Får se hur denna natten blir.... 
 
 mys med godingen

 
 
Snart kommer storasyster hem från kusten och då blir det en massa mys <3
 
 
 Sova hemifrån

Min stora tjej åkte iväg igår och kommer hem först på måndag. 
Hon hängde med en kär familj till deras stuga för att fira påsk. :)
Hon var såå uppspelt när dom kom för att hämta henne vid 16 tiden och 
vid 20 tiden var dom på långpromenad och hon var fortfarande lika uppspelt.
 
 
 
 
 
 Påskmiddag

Vi har haft en jätte trevlig dag och kväll hos Alex mormor och morfar.. :) Vi blev bjudna på god påskmiddag, god efterrätt och massa annat trevlig!
 
På bild: Per-Anders och Alex.
Elliot med sin mormor! 
Och Elliots faster Therese.
 
 
 
 
 
 Tittar in..

Hejsan. Våren närmar sig med stormsteg! Kan inte riktigt säga att våren är här men liten värme har anlänt. Dock är det frost och väldigt kallt på mornarna fortfarande. Jag längtar såå mycket till den riktiga våren och sommaren. Och ännu mera till att Alex semester börjar så vi bara kan vara och ta det lugnt. Vi har bokat en vecka i kusten och det ser vi fram emot... Längre än så kommer vi inte denna sommaren då E är så liten :)
 
Dessa dagar denna veckan har vi hängt på öppna förskolan och det tyckte Nellie var mega kul. Elliot han sover sig genom besöken. Helt otroligt hur avlslappnad och lugn han bli när det är en massa barn och ljus i bakrunden.. 
 
Alex har fixat ordning våran balkong. Jätte mysigt blev det. '=
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 älsklingar

 Min fina familj

Det är dåligt med uppdatering här. Men vi mår jätte bra alla fyra. Har vart fullt upp i vårat liv senaste veckorna och all tid har gått till att lära känna våran lilla Elliot och komma in i tvåbarns-livet :) Jag är så otroligt glad över min fina familj. Världens underbaraste son, världens bästa och finaate storasyster och min fantastiska blivande man <3