Vårdcentralen

Natten var riktigt hemsk. Jag hade konstant hosta i 2 timmar... riktig jävlig hosta! Strax efter min långa hostattack så vaknar Elliot med ännu värre hosta. Han riktigt kiknade och kväljdes utav hostan, han skrek och skrek och skrek. Så så fort vårdcentralen öppnade så ringde jag dit och fick en tid för Elliot direkt. Alla prover var bra men läkaren skrev ut hostmedicin så nu hoppas jag att Elliot kan få en bättre natt. Han frågade hur det var för resten utav familjen och jag förklarade att vi alla har hemskehosta och då ville han skriva ut hostmedicin till mig med. Tack och lov.. det där tänkte jag inte ens på. Har vart och köpt receptfritt men jag tror som han, att i behöver något starkare..
 
Men nu så kom jag på att jag inte ens nämnde att jag är gravid.. så den hostmedicinen kanske jag ändå inte får använda. Det får jag kolla upp... tur att jag kom och tänka på det! 
 
 
Efter vårdcentralen så gick vi till apoteket, köpte termobyxor till Nellie och sedan gick vi och åt sushilunch. Elliot sov under hela tiden så det var bara jag och Nellie ... en riktigt trevlig lunchdejt =) Därefter sprang vi in i klädaffären för att införskaffa halkstrumpor till Elliot och så blev det en tröja till Nellie samt två pyjamas till Elliot med =)
 
 Nellie träffar tomten.

Idag träffade Nellie tomten för att lämna över sin önskelista.  
 5 år och 7 månader

 
 
 
 sjukvecka

Jag har suttit hemma... inne... i över en veckas tid nu.
Men idag så lämnade jag grabbarna hemma medans Nellie var med sin kusin och hans mamma.
Jag åkte hem till min vän Ronja och drack en kopp kaffe och tjötade lite.
Det var riktigt skönt att komma hemifrån lite.

Pratade med BVC idag också ang Elliots förkyldning.
Han är jätte snorig.. riktigt grönt snor.. samt hostar hela nätterna.
Tydligen får det gå flera veckor men det ska inte bli värre.
Men det börjar gå åt rätt håll.. så jag hoppas vi kan hitta på någonting till helgen.
Börjar bli riktigt tröttsamt att bara vara hemma.
 
 Förhindra viktuppgången.

Denna graviditeten ska jag verkligen kämpa för att inte gå upp i vikt, i alla fall inte så som när jag väntade Elliot (30 kg). Jag kommer verkligen att tänka på vad jag äter och försöka att motionera så mycket som möjligt innan foglossningen kommer tillbaka. Denna veckan har vart svåååår.. Jag har haft ett sånt extremt illamående så att jag har vart tvungen att äta för att inte må illa konstant. Alltså har jag tagit det som funnits.. Blodsockret har vart lågt också... och vi har haft en julmust ståendes i kylskåpet som jag smådruckit ur.. tills den tog slut. Sen hade vi kalas och jag var på bio osv. Så det har hamnat en massa onyttigheter i min mage under denna veckan som varit. 
 
I morgon startar jag dagen med en shake =)I väntans tider... Vi gör det igen!

Ja :D om allting går som det ska så blir Elliot och Nellie storasyskon till sommaren! Det ligger en liten ärta i min tjejmage som just nu suger ut varenda liten energi jag har i kroppen..
 
 
 
..................................................................................
 
Och på detta så har grabbarna i familjen åkt på feber och kraftig förkyldning. Ja ni kan ju tänka er vad jag har att göra trots min trötthet? ;) haha.. 
 
Jag skulle egentligen åkt iväg på jobb idag men fick sjukskriva mig. Istället blir jag hemma för att ta hand om familjen ♥ 
 
Min mamma fyllde år igår så vi hade kalas här hemma för henne med hela familjen. Jag och Alex stod för tårtorna (vi tävlade). Alex vann faktiskt både i smak och i finaste tårtan... men min var inte så dålig heller :P
 
 
 
 
 
 Kattungarna 12 dagar

Snart är dom 2 veckor gamla och har nu öppnat ögonen. 
Inte riktigt än men snart är dom helt öppna. 
Dom är så söta och Kattmamman Wilma är jätte duktig!
 
 
 
 
 
 
 ELLIOT, MIN FINA POJK!

 
 
 Höstgrillning

 Halloweenfest

Igår eftermiddag så åkte jag och Nellie iväg på halloweenfest. Vi tog med oss Charlie (Nellies kusin) och så hängde Ronja med sin äldsta son med + min pappas tjej och hennes dotter som är lika gammal som Nellie! Det var jätte roligt för barnen. Det bjöds på en massa godis, chips och snacks och så fanns det korv och bröd för dom barnen som ville ha - våra nöjde oss med godiset. ;) Sen när vi åkte hem så följde Charlie med för att sova över hos oss. Det tog ett bra tag innan dom somnade men efter många om och men och lite bråk dom emellan så sov dom. =) Dock vaknade dom redan vid 05 i morse och väckte mig :P 
 
Framåt lunch idag så kom min bror och hans tjej för att hämta hem Charlie.. men det blev istället att vi alla åkte iväg till sjön för att grilla! =)
 
 KÄRLEK
Bästa killarna i världen ♥