Vårdcentralen

Natten var riktigt hemsk. Jag hade konstant hosta i 2 timmar... riktig jävlig hosta! Strax efter min långa hostattack så vaknar Elliot med ännu värre hosta. Han riktigt kiknade och kväljdes utav hostan, han skrek och skrek och skrek. Så så fort vårdcentralen öppnade så ringde jag dit och fick en tid för Elliot direkt. Alla prover var bra men läkaren skrev ut hostmedicin så nu hoppas jag att Elliot kan få en bättre natt. Han frågade hur det var för resten utav familjen och jag förklarade att vi alla har hemskehosta och då ville han skriva ut hostmedicin till mig med. Tack och lov.. det där tänkte jag inte ens på. Har vart och köpt receptfritt men jag tror som han, att i behöver något starkare..
 
Men nu så kom jag på att jag inte ens nämnde att jag är gravid.. så den hostmedicinen kanske jag ändå inte får använda. Det får jag kolla upp... tur att jag kom och tänka på det! 
 
 
Efter vårdcentralen så gick vi till apoteket, köpte termobyxor till Nellie och sedan gick vi och åt sushilunch. Elliot sov under hela tiden så det var bara jag och Nellie ... en riktigt trevlig lunchdejt =) Därefter sprang vi in i klädaffären för att införskaffa halkstrumpor till Elliot och så blev det en tröja till Nellie samt två pyjamas till Elliot med =)
 
 Kommentarer
» Marie

Ja, för tusan...kolla upp medicinen innan du tar den.Dom receptbelagda tror jag inte man bör ta då man är gravid.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback