Varning för KAOS!

Vi har länge undrat var vi ska göra åt alla jädrans leksaker och skitsaker som finns i Nellies rum. Vi har inte fått tummen ur att rensa i alla saker. Alla leksaker är halvtrasiga eller okompletta och hon har samlat på sig så mycket skit att man inte kan förståå.. Tänker på förra hösten då hon fick för sig att samla på fina löv. Jaa, hela hennes rum var full utav sönder torkade blad tillslut. Haha. 
 
Meeeeen, nu i veckan så fick det vara nog. Och varför ska jag visa er.. Vi köpte en ny säng till Nellie då den säng vi tidigare hade inte alls var bra.. dock fick vi inte tummen ur att ta bort den andra sängen så det fick bli gästsäng. Sedan fick jag för mig att rensa bland alla barnkläder men gav snabbt upp vilket resulterade i att heeela hennes rum till slut var full utav kläder. Ajaa. ni fattar nog. KAOS! 
 
Fulaste rummet i denna värld.
 
Vi bestämde oss för att åka iväg och inhandla en dagbädd med utdragbar säng till övernattning och några hyllor där Nellie kan förvara sina saker snyggt. Vi slängde ALLA leksaker och all skräp som fanns i rummet. Vi totaltömde allting. 
 
Såhär blev resultatet. 
 
Det enda som finns i Nellies rum nu är filmer, böcker, tv+tvspel, dockor, barbie, målarsaker. 
Hon har fått ett skrivbord (som inte syns på bild) där hon kan sitta och måla, titta på datorn och spela på sin surfplatta. Nu låter det som att hon bara kommer att leka med tekniska prylar :P men nej. Vi ska ladda upp inför julen med roliga saker :)
 
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback