Lite om dagen, graviditetsvecka 18

När vi vaknade i morse så fanns det ingen frukost så jag och Nellie åkte till affären och handlade lite. Vi åt nybakta frallor med ägg och räksallad, gräddost och skinka, nypressad juice och yoghurt.. sedan dröjde det tills vi blev hungiga igen och då fick det bli varmkorv och bröd :) Annars så har vi bara varit hemma idag. Vi har städat lite, kollat på tv, barnen har lekt runt, jag har färgat håret (blev inte bra) och Alex har jobbat hela kvällen. 

I morgon går vi upp och äter frukost och sedan tar vi en promenad hem till min mormor där min mamma också är. Så blir det nog lite förmiddagsfika där. 
 
Idag glömde vi heelt och hållet av Nellies simskola. Vet inte hur jag har kunnat glömma det men hon blev inte jätte ledsen på mig i alla fall. Jag för kompencera det med att åka till badhuset i morgon eller på söndag =)
 
 
När är vi inne i graviditetsvecka 18. Jag har känt de första rörelserna och på torsdag är det dax för ultraljud. Det ska bli så härligt att se det lilla livet där inne och att få veta (förhoppningsvis) vad det blir för typ av liten :) 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback