6 åring, 1 åring och nyfödd

Det är lätt att tro att det är dom små som det är "jobb" med. Men jag måste faktiskt säga att våran 6 åring är den som kräver mest, som syns och hörs mest utav dessa tre. Det måste hända saker heela tiden och hon är inte still eller tyst en sekund, hehe. Dessutom så ska alla gränser testas och humöret är inte att leka med. 
 
Våran mellersta är så lätt att ha att göra med. Han är för det mesta nöjd och bara är. Det krävs inte mycket för att underhålla den lille killen. Men sen är det klart att det är passning hela tiden. Det går ju inte "koppla av". 
 
Och så den allra minsta här hemma. Han sover, äter och skiter på dagarna och på nätterna är han vaken och har det besvärligt med magen vilket resulterar i sömnbrist hos mig. Men sålänge Alex är hemma från jobbet (2 veckor kvar) så fungerar det. Då kan jag smita iväg en sväng och bara vila eller ta en tupplur :)
 
Jag börjar bli nervös över hur det ska fungera sen när Alex går tillbaka till sitt nattarbete. Då jag får ta läggningarna själv och gå upp tidigt med barnen och göra ordning dom för skola och dagis, köra dom dit, åka hem en stund för att sedan hämta dom igen. Sen försöka "tysta ner" barnen fram tills Alex stiger upp vid 16 tiden. Ja det kan nog komma att bli kämpigt ;) Dessutom ska jag snart börja hoppa in och arbeta timmar ibland då Alex är ledig. Får se hur det går med det ;)
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback