min mormor, min bäste vän.

Vi har vart hos Alex mormor och morfar och ätit middag. Dit var också Alex syster och pojkvän bjudna. Dom har också fått en liten så det var jätte mysigt att få träffas så :) På vägen hem så åkte jag förbi min mormor där min mamma skulle vara. Jag sprang upp snabbt medans alla satt kvar i bilen bara för att säga hej snabbt. Men det var bara min mamma där och hon berätta att mormor var på sjukhuset. 
 
Jag pratade med mormor i morse och hon berättade att hon mådde lite dåligt. Kallsvettig och anfådd samt huvudvärk. Vilket hon har ibland.. Men tydligen hade det blivit värre under dagen och hon hade fått tid till vårdcentralen. Där kunde dom inte få något blodtryck i högra armen så dom skickade henne vidare till akuten. Där visade det sig att blodtrycket på högra sidan var jätte lågt medans den vänstra sidan hade normalt blodtryck. Misstänkt hjärtsvikt. Nu ligger hon med EKG och dropp och jag väntar på samtal från min moster om vad hjärtrötgen visar. Är så orolig och rädd inför vad det kan visa.
 
Min mormor är min allra bästa vän. Vi pratar minst 2 ggr och dagen och har gjort det varje dag de senaste 7 åren. Barnen är den stora lyckan i hennes liv och hon är verkligen omtyckt av dom och alla oss andra. Hon är den som alltid bryr sig. Vi kan prata i evigheter och det är henne som jag ALLTID ringer till om det är något jag oroar mig över, något jag fungerar över eller bara för att berätta något litet så som vad barnen har gjort, sagt och om deras utveckling. Varje gång som barnen haft BVC besök så vill hon att jag ringer upp direkt efteråt för att hon skall skriva upp deras vikt och längd i kalendern. Hon är helt underbar på alla sätt! Min älskade mormor.. Kommentarer
» Marie

Men, kära lilla vännen! Håller alla tummar och tår för att din mormor snart kommer att bli bra. Styrkekram till dig❤️


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback