Sveriges nationaldag - firar vi dagen?

Godmorgon. Jag tycker att vi firar denna dagen väldigt dåligt? Kollade genom vad som händer denna dagen i våran lilla stad. Det enda som verkar ske är att man samlas på torget i stan och lyssnar på ett tal? Organisationer och föreningar uppmanas att ha på sig deras föreningskläder? Nyss var det ju norges nationaldag och man såg sååå fina bilder med fina klänningar och dräkter och stora fester. Varför firar inte vi på det sätt längre? 
 
Vi har inga direkta planer för denna dagen mer än att hela familjen är lediga och hemma så någonting får vi åka iväg på idag. Vi får se vart vi landar. Hoppas att solen kikar fram så vi kan få en lika fin dag som vi hade igår. 
 
Dock satt jag inne nästan hela dagen igår och svettades floder. För att inte tala om natten... Men Nellie däremot var ute och lekte hela dagen på både förskolan och när hon kom hem. Hon kom in en liten stund och verkade ganska nere men var bestämd med att ingenting hade hänt.. Så jag satte på tvn en stund medans jag lagade mat. Då knackade det på dörren och vår lill grannpojke stod där och ville överlämna en teckning till Nellie. 
 
Hur sött? 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback