Första Maj.

Hejhopp.


Tänk att det redan är maj månad? Tiden har gått så himla snabbt. Snart är sommaren här och värmen påväg. Vissa dagar är redan helt underbara när det gäller att kunna sitta ute i solen. Börjar få riktiga vår och sommarkänslor nu. Det bästa utav allt är ju trots allt att bebisen kommer i sommar. Nu är jag redan i vecka 31 och det är ca 9 veckor kvar tills jag är beräknad att föda. Helt galet.. 

Här hemma har vi haft målare i 2 veckor så vi har vart begränsade till två enstaka rum och det har vart köket och Alex spelrum/hobbyrum. Det var riktigt jobbiga dagar men nu är det äntligen över! Men snart så ska jag ringa till golvsliparna som ska komma hit och slipa och lacka parkettgolven i Alex rum och i vardagsrummet. Men jag drar ut på det då det är så skönt att kunna nyttja hela lägenheten, hehe. Men det ska i alla fall göras innan bebis kommer. 
 
Jo på tal och graviditeten så har jag fått tillbaka den fruktansvärda foglossningen som jag hade med Elliot och det känns verkligen som att det kommer att bli värre denna gången. Jag har nu fått tag i läkaren och fått värktabletter så att jag i alla fall kan sova på nätterna så det känns bättre nu än vad det gjorde tidigare. Men min kropp orkar inte vara gravid längre. Jag svettas hela tiden, är yr och irriterad, jag får illamående attacker, är förstoppad, ont i rygg och mage, bhn spänner över revbenen och jag känner mig instängd i min egen kropp. Jag ber till högre makter att dessa 9 veckorna går lika snabbt som de andra veckorna har gjort. 
 
För övrigt så har vi nu vart på föräldramöte på skolan som Nellie kommer att börja på nästa läsår och det känns också helt galet att hon redan ska börja skolan. Men hon längtar och ser verkligen fram emot detta. Hon kommer att vara jätte arg över att hon inte kommer att gå på fritids som de andra barnen med tanke på att jag kommer att vara föräldraledig. Så hon kommer bara vara i skolan 4 timmar om dagen. Men jag ska väl på något sätt ändå kunna aktivera henne och få henne nöjd resterande timmar under dagen.
 
Inatt så fick Elliot en kusin. Alex storasyster Therese och hennes pojkvän Rickard fick en liten flicka =) <3 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback