Här är jag igen....

.... sådär lite ett år senare...

Så jag saknar att blogga många gånger. Men det blir inte riktigt samma sak som förr. Dagarna består utav jobb, middagslagning, hämtning och lämning på skola och dagmamma, läggning, städ osv osv.. Känns som att det skulle bli ganska enformigt att skriva om på dagarna!

Så jag ville nog mest bara tala om att jag lever, vi lever. Nellie är nu 7,5 år gammal, Elliot 2,5 år och Dylan blir snart 1,5 år. Herregud, så tiden går.

Jag började jobba för tre veckor sedan. Heltid direkt, såklart. Hum.. Just nu känns det som att jag tog mig vatten över huvudet. Men jag antar att det tar ett tag att komma in i det igen. Sen så arbetar jag och Alex oregelbundna tider båda två vilket gör att vi oftast jobbar om varandra, ibland behöver vi barnvakt och på så jobbar vi varannan helg, alltså inte samma helg utan varsin =P ganska tråkigt... Men det är så livet är, förmodar jag. Tills jag hittat något annat som passar oss bättre :)
 
Så vad har hänt sedan sist.. Jo, jag har kämpat med vikten. Från att legat på 85-88 kg sedan Elliot och Dylan föddes så har jag nu tagit mig ner till närmare 70 kg. Just nu blir det inte så mycket träning men har några veckor kvar på min viktutmaning och jag har då såklart ett mål som jag ska hinna nå. Men jag tränar 1-2 ggr i veckan med personlg tränare. 
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback