Naattii

Ligger i sängen och myser! Idag har vi bytt rum med nellie :) bättre än förut .. men två soffor ska ut, en tjock tv, två barnvagnar och två byrån sen blir det ännu bättre!! Står möbler i hela lägenheten nu... De har stört mig i ett halvår nu! På tiden att det slängs!

Glömt att berätta att jag var ute och roade mig i fredags! Jag brukar ta det lugnt med alkoholen och sluta dricka när det bööörjar snurra lite.. Men denna gången måste jag nog ha missat det tecknet så i stället blev jag full och jag kommer ihåg att vi åkte till krogen men sen vet jag knappt hur jag kom hem :P obehaglig känsla! .. Måste vart för att jag hade Alex kontokort med mig ;) haha..
Sovmorgon till 07:00 ;)

Vilken skillnad det blir på att gå upp 07:00 istället för 05:30 varje morgon. Älskar skolscheman :P hehe. Ska snart lämna Nellie på dagis och sen hem igen för att sätta mig och plugga. Alex slank in med något igårkväll i stil med "I morgon när vi har lämnat Nellie på dagis så kan ju du sätta dig och plugga i lugn och ro så kan jag städa sålänge" och då måste jag också tillägga att det inte är LITE att städa. Hum.. direkt undrar man ju vad man har i kikaren. Än så länge har jag inte misstänkt något lurigt men man vet aldrig. Nääe, men min älskling är faktiskt himla duktig och hjälpsam med allt <3 Är otroligt tacksam för det.


 
 Hum!!

Joo aa joo för det här gick ju bra :(

Får nog vänta på att min man kommer hem så han kan hjälpa mig med en sak så att jag kan komma igång.. Blööö!!

Nu tvätten, sen dusch och sen leksaksaffääärn!
Så full av energi och bus :) <3
Självdisciplin var det ja..

Lämnat lill-damen på dagis nu. Dricker mitt morgon kaffe och laddar energier till att sätta mig och läsa genom historiken i psykologin. Är hemma dessa två kommande dagar för att plugga, plugga och återigen plugga. Kan kanske vara skönare att sitta hemma, men det gäller verkligen att ha självdisciplin.

Jag är nyfiken på vilka ni är som besöker min blogg? Som man kan förstå så har besök statistiken sjunkit en hel del men jag har fortfarande en del kvar som kikar in. Vilka är ni? :)

Gamal bild på Nellie. Så liten och söt! Fast hon blir sötare för var dag som går, hjärtat mitt <3
Morgonstund.

Sitter i soffan med en kopp och myser med lillfisan. Hon ska snart iväg till dagis och vi till skolan!

Har jag sagt att Alex inte blev så glad när vi såg att jag endast är i skolan 2 dagar i veckan och har hemmastudier 3 dagar i veckan , hihihi.. Men sen så kom smällen för mig! Den längsta dagen vi har, den är på fredagen då vi slutar 16.00 och Alex är Ledig!! Vafaan! Hata fredagar...

Inlägget nedan var från natten mellan lörd och sönd men det postades aldrig!

Nellie när hon rider hos sin pappa :)
Jobbar natt

Dricker kaffe och läser amelia tidning. Kikar ut lite goda lchf recept. Synd att alla innehåller ägg som min mage inte tål :( annars ser dom väldigt goda ut.

Första gången jag jobbar natt. Ska bli spännande och se hur länge jag kan hålla mig "pigg". Alla patienter sover och jag börjar bli rastlös :P tur att jag har min ifuun! :)

Lillfisan är hemma med pöjken min och sover. Hoppas innerligt att jag får sova några timmar sen när jag har kommit hem :)

Nä ointressant inlägg! Nu får jag nog ta en sväg på avdelningen och titta till alla :)
Bada många ggr

Nellie älskar att bada och säger varjedag att hon vill bada måånga ggr och helst hela tiden!!

Igår åkte vi till havet och badade lite. På vägen dit stannade vi hos alex mommo och moffa =P

Blev bjudna på kaffe och bulle. Alex blev tvingad att tvätta bilen :)
Jag älskar dig mitt hjärta <3
30 dagars lista

Jag tänkte följa strömmen och köra en 30 dagars lista :)

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min dag
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här har jag ätit idag
Dag 5 – Vad är kärlek?
Dag 6 – Min första kärlek
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vardagslyx
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Det här ska jag bli när jag blir storEn semestervecka.

Ja äntligen har jag också semester. :) Jobbade sista dagen igår. Det har vart en lärorik sommar på vuxenpsyk och jag har älskat att jobba, räddat liv och fått känna att man verkligen gör ett bra jobb och att patienterna uppskattat en. Det känns underbart :)

Men nu i slutet var jag trött på att jobba då jag inte har fått ha någon semester alls. Men nu sååå, en veckas ledighet innan skolan drar igång och den ska tillbringas med mina älsklingar!

Vi har hunnit vara några svängar i varberg i sommar, vart nere hos älsklingen pappa m familj i husvagnen, varit i falkenberg och i Glommen hos älsks moster och firat midsommar. Vi tog en över dagen resa till danmark och gick i öknen :) och framförallt så har vi umgåtts med våra nära och kära. Både min och Alex familj mfl och jag har älskat varje sekund utav det. Jag som är så familjekär av mig :) Babbel.... Nu ska jag koka mig lite kaffe och väcka mitt hjärta som fortfarande sover! :)Alexander Wolfram <3

Du fångade mig, du tog mig i din famn, nu är du mitt allt och du har mig för evigt!