Vetrinären

Fya så kallt det är ute.. Tänker på Matilda, Charlie och lillebror som just nu befinner sig i fjällen med -27 grader. Hade inte velat byta haha. Var en stor isklump när jag kom fram till skolan idag.

Just nu sitter jag i klassrummet och försöker plugga men får ingenting gjort då jag har en massa annat att tänka på hela tiden. Ceasar "mini" fick en konstig blödning ifrån rumpan igår efter att han vart på toaletten. Det kom en massa blod och slem så ringde vetrinären idag och fick en tid i eftermiddag. Håller tummarna att det inte är någonting allvarligt utan bara att han har vart hårt i magen eller liknande som orsakade blödningarna.

Vi mår bra, hela familjen. Mycket i skolan nu och jag känner att jag inte riktigt hänger med på vad det är vi gör och ska göra. Svårstartad helt enkelt men det ger la sig får vi hoppas. Kommer ju sånna perioder ibland.

Herromdagen var vi ute på sjön och åkte skridskor. Första gången för Nellie och hon var faktiskt jätte duktig. Väldigt kallt bara så vi drog hem tidigare än dom andra. På kvällen tog vi en tripp till Göteborg för att åka till Biltema och Ikea och handla lite.


"Mini"

Hejsan. Det var några dagar sedan jag skrev sist. Har inte haft tillgång till min dator och det är jätte jobbigt att skriva från min mobil. Nu sitter jag i skolan så tänkte passa på att uppdatera lite.

Våran Chincilla Perser katt har flyttat hem till oss. Sen han kom i lördags så har jag knappt sett röken utav honom mer än när han har gått på toa eller för att äta. Men det kan ta upp till flera veckor innan han har bott in sig hos oss. Men jag har i alla fall borstat honom 2 gånger per dag och tvättat ögonen på honom och han är så myyysig =) Nellie vill dock leka med honom hela tiden och kan inte riktigt förstå att han behöver vara ifred lite :P.Han har inte riktigt fått något namn. Hans stamtavlenamn
är "Cool cat" och vi kallar honom Mini (Nellie som bestämt) (:
kan själv....

Heej. Ber om ursäkt för det dåliga bloggandet men under jullovet så har det vart och hänt så mycket. Men nu är jag igång igen :) just nu i skrivande stund så sitter vi i sängen och nellie tar på sig.. För man får aldrig längre hjälpa henne trots att man från början ser att det blir fel.. Därför kan det ta väldigt lång tid ;)