Barnledig helg.

Hoppas ni har haft en trevlig helg :). I fredags så provjobbade jag inom hemtjänsten och det gick faktiskt väldigt bra och dagen smet iväg snabbt. Efter jobbet så hjälpte jag pappa att hämta en badtunna... Där ska jag sitta och götta mig på sommarkvällarna! Vi kom hem väldigt sent så det blev ingen utgång för mig fast att jag hade planerat det. Istället så hämtade min bror upp mig så umgicks jag med honom några timmar. På lördagen så blev det efter många om och men utgång. En riktigt rolig kväll faktiskt =)

Söndagen tog jag det bara lugnt, träffade en vän en stund och drack lite kaffe och tjötade. Vid 17 tiden så kom Nellie hem igen och då blev det en massa mys. 

I morse så stack jag iväg på min andra provdag på jobbet. =)
Jobbpasset på 8 timmar kändes som 2 timmar. Underbart!
Jädrans hår.

I helgen så bestämde jag mig för att färga håret rött och det blev skit snyggt. Dock så räckte det med en hårtvätt sen var det inte så snyggt längre. Så igår köpte jag ännu en ny hårfärg som skulle bli snyggare men det tog sig inte alls i håret utan gjorde det bara ännu slitnare. Jag blev så arg och frustrerad att jag satte upp håret i en toffs mitt på huvudet och klippte av den. Detta blev resultat =) Det blev faktiskt bra.. så ett bra student tips =) För dom som inte har råd att gå och klippa sig hos frisören!
Skoldax för mig och lillan :)

God morgon. Jag känner mig ovanligt pigg idag. Snart ska jag och Nellie börja gå mot skolan. Hon ska få hänga med till skolan idag då hon har åkt på ögoninflammation och kan inte gå till dagis pga den stora smittrisken. Hon är taggad, jag också. På förmiddagen har vi grupparbete och då är det inga problem att ha henne med men dessvärre är det på eftermiddagen då vi har föreläsning och hon kanske är uppe i varv :P Men det återstår att se. Hon kanske nöjer sig med lite papper och pennor och något kex att äta på :)

Igår färgade jag håret rött. Nu har jag bestämt mig.
Rött är min färg och nu får det vara så här =)

Ha en bra dag :)
Våran underbara kisse Ceasar =)
God Balans

Sitter just nu i skolan och dricker min frukost/mellanmål, pulverdiet GodBalans. Började med denna dieten eller kuren igår och hittills har det faktiskt gott bra. Kanske inte det godaste att äta/dricka men betydligt mycket godare än dom vanliga modifast osv. =)

Mina planer är att jag ska dricka dessa i en vecka. Men inte enbart dessa utan jag kommer att som vanligt att äta middag/kvällsmat tillsammans med Nellie men då en mindre potion. Så 2 st måltidersättare, 2 frukter, en mindre middag och en massa vatten om dagen.

På en månad så hoppas jag på att ha gått ner minst 5kg, helst 10kg =)