Söndag - vad gör man då?

Jag har alltid fått höra att söndagar ska vara vilodagar där man inte gör någonting. Enligt den kristna traditionen så är det ju så. Förr var affärer och allting stängt på söndagar. Det var meningen att alla skulle hålla sig i hemmet och bara vila. Men idag så tycker jag att alla har sina städdagar och tvättdagar på söndagar. Är det inte så?

Vi har det i alla fall. Vi storstädar och tvättar alltid på söndagar, oftast också storhandling. Det är så skönt att ha allting fixat och klart när den nya veckan börjar..

Aja, färdigtjatat om det. Återkommer till bloggen senare. Jag är ju barnledig så då måste man passa på att dricka kaffe och klicka runt på datorn - ifred =)Andra intervjun

Ja den gick ju också bra. Och jag har nu bestämt mig för att jobba inom funktionshinder verksamheten i stället för personlig assistent. Jag tror det passar mig bättre och psykiatri är ju liksom min grej. :)

Nellie är iväg hemifrån hela helgen så vi är barnlediga. Därför låter jag Alex sova lite längre idag. Jag själv funderar på att åka ner och kika lite i affärer :) Sen blir det nog ett träningspass någon gång under dagen =)


Älskar dig underbara du <3 8 månader <3Tjaaa

Hejhopp!
Är på praktiken. Försöker vakna till med en kopp kaffe. :) igår var jag på arbetsintervju och dom ville anställa mig direkt :) wiho! Men jag ska på en till intervju i morgon så jag har helgen att fundera :) känns bra. Då har jag garanterat jobb i alla fall..
Buuhuu!

Igår sålde jag iväg både min Ipad och min systemkamera. Fast att jag faktiskt inte använder någon utav dom så gjorde det ont inom mig att göra mig av med dom. Men nu fick vi lite extra pengar som vi kan spara undan. Frågar man Alex så ska alla pengar gå till en videokamera som han vill ha, men frågar man mig så ska dom gå till oförutsägbara räkningar och andra Opps kostnader. Alltid bra att ha extra pengar för extra kostnader!

Igår började vi julpynta hemma =) mysfaktor till tusen. Vi köpte glitter som passade så fint in i vårat vardagsrum. Alex hängde upp hjärtformade pepparkakor i en röd tråd i fönstret =) mys! Och jag åkte iväg och köpte ett fint glögg set, glögg och glöggnötsblandning. Så fick vi upp lite juliga lampor och stjärnor m.m. =)Nellie dansar :)
Tillbaka för lite uppdatering :)

Dagarna rinner iväg och jag har inte haft tid eller tanke på att slänga in ett inlägg. Just nu praktiserar jag på ett psykiatriskt boende här i stan, jätte spännande :) samtidigt så arbetar jag med skoluppgifyet som jag släpat efter med + att jag läser på distans på en helt annan skola! Alltså trippelt med arbete. Inte konstigt att saker släpar efter!

Just nu sitter jag i knalleland och väntat på Alex och Nellie som är påväg ner. Jag har vart och tränat och nu ska vi handla lite julpyssel och greja med :)) mys!

Slänger in en bild på mig och lille Liam :) ( min bäste väns minsting ) <3
Bio - tingeling

 
 
Igår var jag och Nellie på bio. :)
Jätte mysigt och uppskattat.
Dock så flög popcornen i golvet redan innan bion börjat.
Men det gick bra ändå :)