God morgon förresten
Kaffe på sängen

Jag och Nellie vaknade upp i min mormors säng :) fått kaffe på sängen och massa morgonmys!! :)

Ska iväg till skolan snabbt och hämta skoldatorn och sen iväg på jobb resten av dagen. Ska bli skönt att ha tillgång till laptop igen!
Heeelg!!

Har jobbat hela dagen. Lillebror bjöd på mat i stan efter jobbet! Sen körde han hem mig så att jag kunde sova några timmar innan nattpasset börjar! Så snart ska jag åka iväg till jobbet och hålla mig vaken hela natten. Kan bli svårt.....

Vaknade klockan halv sju ikväll och hoppa upp i panik. Vart är Aleex? Men shit, han har inte kommit hem. Vart tusan är min mobil... måste veta vad som hänt! .....

Självklart kopplade jag inte, och trodde att det var morgon och att han inte kom hem från jobbet kvällen innan!

Nellie är hos sin gammelmormor inatt och myser! I morgon ska vi börja packa här hemma! Det är verkligen på tiden nu :))
Yeey..
Sprattelgrodan :) <3
Liseberg

Igår hade vi en heldag på liseberg. Fotade mestadels med Alex telefon så har inte så mycket bilder att visa. Men vi hade en toppen dag och inga köer var det. Väderprognosen ljög och lovade regn men liseberg blev utan! Tur det!

Nellie är såpass lång nu att hon fick åka med i bergodalbanan, jukeboxen, slänggungorna, flumride, kollerado m.m. Hon var heeelt extas :) vi åkte tåg till göteborg och var framme kl 12 och sen var vi inte hemma först vid 23. Så det blev verkligen en heldag med familjemys!
Underbara!

Min underbara sambo kom hem med ett jätte fint halsband till mig. Älskar dessa små uppvaktningarna och överaskningarna! <3 framförallt älskar jag personen som ligger bakom dom!

Vecka 10

Idag går vi in i vecka 10. Tiden börjar gå snabbt ;) Illamåendet har avtagit lite men kommer tillbaka då och då. Jag har fått avsmak från kaffe och kan dricka en klunk sen blir jag illamående.

Slutade röka för 5 veckor sedan och har inte haft några som helst problem med det :) jag får ont i huvudet utav tobaksrök när någon annan röker och det luktar fruktansvärt!!

Syns ingenting och känns ingenting att det är en bebis i min mage. Men rättsom det är så är jag stor som en val, uppblåst och vätskefylld och bara gungar fram ;) så jag har inte bråttom, hahah. 25 kilo gick jag upp med Nellie. 4 kg har jag redan gått upp nu. Så när jag är ledig i veckan som kommer så ska jag iväg och simma 2000 meter MINST :)
Bebis <3

Bilden är från ett VUL i vecka 8 :) där ser man lilla bönan!! Åh så härligt det var att se hjärtat ticka. Gynläkaren förklara att bebisen ligger med huvudet nedåt. Så det är fötterna som sticker ut uppe till vänster :P

Svårt!!

Ja det är svårt att bekanta sig med en ny portal. Blogg.se är bäst och kommer nog alltid att vara!!