Flytt

Ja.. jag vet inte hur många gånger vi flyttat. Men 7 ggr kanske? Aja.. hur som helst så ska vi flytta IGEN. Men denna gången till en lägenhet på 2 plan och med 4 sovrum vilket innebär att barnen kommer att ha varsitt rum när alla är så gamla att som behöver det. Vilket gör att vi inte behöver flytta igen... :D så skönt. Dessutom så sker flytten innan Nellie börjar skolan vilket är kanon för då slipper byta skola pga flytt. Nu kan jag pusta ut.... den 1 mars går flytten :D 
 
 Vecka 14 och första magbilden

Idag går vi in i vecka 14. Just nu känner jag mig inte alls gravid. 
Förutom min onda rygg och ömma bäcken. Vi har fått en tid för ultraljud den 9 februari.
Det känns verkligen som en eeeevighet dit. 

Det är så spännande men ändå så neervöst.
Jag undrar mycket hur det kommer att gå med en 1 åring och en nyfödd. 
Jag har ju bara testat det andra.. Att ha 5 år mellan barnen :P haha. 

 
 
 
 multitasking

När en viss liten kille vägrar sova och bara gnäller ovh gnäller i timmar såå är det bara sjalen som fungerar. Nu vågar jag inte lägga ur honom så jag passar på att sitta vid datorn en stund i lugn och ro =) 
 
 Sjukgymnasten idag..

God morgon. Idag ska jag iväg till sjukgymnasten och prata om min foglossning. Fogbälte har jag sedan den tidigare graviditeten men idag ska vi prata om andra alternativ såsom akupunktur osv. Och senare i eftermiddag ska jag iväg och fylla på fransarna. 
 
Igår var jag så trött medans Alex låg och sov innan jobb. Jag hade ont i magen och hela kroppen skrek VILA. Så vi bänkade oss inne i Nellies rum där Elliot kunde vara med Nellie lite på hennes grejer hon höll på att fixa med. =) Under tiden kunde jag ligga ner i hennes säng och kika på vad dom gjorde. Det gjorde mycket för mig, att bara kunna lägga mig ner i några sekunder ;) haha. 
 
 Elliot 9 månader

 Första barnmorskebesöket

Idag var det dax för första barnmorskebesöket. 
Barnmorskan var jätte trevlig och idag fick Nellie hänga med mig eftersom hon skulle till dagis efteråt. Redan kl 08 var vi på plats på barnmorskemottagningen. Idag gick vi genom alkohol, rökning och droger. Vi pratade om tidigare graviditeter/förlossningar, foglossningen och vikten osv. Det togs prover och lite annan information. 
 
Mitt blodvärde låg på 126. Bra! Allt över 120 är bra och jag äter järntabletter för att hålla mig där över. 
 
Mitt blodsocker låg på 4. Och jag tror att allt under 8 är bra :) 
 
Vikten visade 80.4 kg. Vägde 86 kg på inskrivkingen med Elliot. Så jag är nöjd. Ska försöka hålla mig under 86 kg. Första snön och paketinslagning

Nu på morgonen har Alex vart duktig och slagit in alla Nellies paket.
Så nu är dom klara. Skönt! Hon ser ut att ha varit snäll i år, hehe ♥

När vi vaknade i morgon så kollade Nellie ut och ropade: Det är MASSA snööö ute!!! Och blev helt till sig.
Jag studsa upp ur sängen för att kolla... hmmm slask? Haha.. Jaja, så länge det ligger kvar så är det mysigt att se på innefrån. Men när vi gick ut för att åka till dagis så var det inte lika mysigt.... blött!! 

 
 
 
 Vecka 11

Idag var vi hos läkarn för att titta till den lille som växer och gror i min mage ♥ Vi blev framflyttade 8 dagar. Wiho.. en veckas kortare väntan, hehe! Han/hon sprattlade på för fullt där i och gud vad vi längtar nu. Jag ber till gud att jag ska slippa den värsta foglossningen som jag hade med Elliot. Men jag tror dock inte jag slipper den med tanke på att jag känner av den ibland, redan nu. 
 
Samtidigt som vi längtar jätte mycket, det är spännande och förväntansfullt så fylls jag utav många tankar och frågor. Hur kommer det egentligen bli att ha två småttningar med inte ens 1,5 år mellan? Hur kommer relationen mellan mig och äldsta bli? Kommer jag och Alex att vara slutkörda, griniga på varandra och bara tjaffsa om typ allt och ingenting? Hur löser man nätterna? Alex jobbar nätter och sover på dagarna..... kommer han fixa det med tre barn som livar i lägenheten?.... Ja många tankar... men jag vet att allt löser sig.