Varning för KAOS!

Vi har länge undrat var vi ska göra åt alla jädrans leksaker och skitsaker som finns i Nellies rum. Vi har inte fått tummen ur att rensa i alla saker. Alla leksaker är halvtrasiga eller okompletta och hon har samlat på sig så mycket skit att man inte kan förståå.. Tänker på förra hösten då hon fick för sig att samla på fina löv. Jaa, hela hennes rum var full utav sönder torkade blad tillslut. Haha. 
 
Meeeeen, nu i veckan så fick det vara nog. Och varför ska jag visa er.. Vi köpte en ny säng till Nellie då den säng vi tidigare hade inte alls var bra.. dock fick vi inte tummen ur att ta bort den andra sängen så det fick bli gästsäng. Sedan fick jag för mig att rensa bland alla barnkläder men gav snabbt upp vilket resulterade i att heeela hennes rum till slut var full utav kläder. Ajaa. ni fattar nog. KAOS! 
 
Fulaste rummet i denna värld.
 
Vi bestämde oss för att åka iväg och inhandla en dagbädd med utdragbar säng till övernattning och några hyllor där Nellie kan förvara sina saker snyggt. Vi slängde ALLA leksaker och all skräp som fanns i rummet. Vi totaltömde allting. 
 
Såhär blev resultatet. 
 
Det enda som finns i Nellies rum nu är filmer, böcker, tv+tvspel, dockor, barbie, målarsaker. 
Hon har fått ett skrivbord (som inte syns på bild) där hon kan sitta och måla, titta på datorn och spela på sin surfplatta. Nu låter det som att hon bara kommer att leka med tekniska prylar :P men nej. Vi ska ladda upp inför julen med roliga saker :)
 
 
 
 
 Hur det går med min viktnedgång...

Först och främst tänker jag bjuda på en bild som är tagen med för och efter bild.
Förebilden är från när Elliot var 2 veckor gammal. Alltså runt mars/april i år. 
Efterbilden är en bild från ca 1 månadsedan.
Bild ett 115 kg och bild två 79 kg.
 
 
Jag ni ser. Det är stor skillnad. 
År 2012 vägde jag 86 kg.
När jag bröt foten gick jag upp till 90 kg.
Sedan blev jag gravid och fick foglossning i vecka 12.
Sedan var jag sängliggandes från vecka 20 och tröståt
dagarna genom. Graviditeten slutade på ca 120 kg.
 
Nuvarande vikt 79 kg. Målvikt innan årsskiftet 70 kg. 
 
 
 
 
 
 
 
 Bullbak, lek och bus!

Dessa dagar har vi vart på öppna förkskolan, lekt i ramnaparken, Nellie har varit och ridit med sin morfar och jag har vart på gymmet varenda dag. Igår bakade jag och Nellie bullar.. eller det skulle blivit bullar men vi hade inga bullformar så vi testade att göra vetelängder istället och det gick väll sådär :P Men goda blev dom i alla fall. =)
 
Nu är Nellie på dagis, Alex och Elliot ligger och sover här i soffan och jag ska ringa och prata med en vän och sedan hämta hem Nellie från dagis igen =) I eftermiddag kommer barnens morfar och hälsar på! 
 
Elliot börjar mer och mer tycka om att ligga på golvet. 
4
 
Nellie har skaffat sig en ny kompis, Hugo =)
 
 
 
 
 
 Elliot 6 månader

Och hans första tand har tittat fram =) 
 
 
 
 
 
 Bloggen dör ut...

Nu är det bara träningen som står på mitt schema. Förutom att vara med barnen och sambon såklart. Har vilodagar på torsdagar och lördagar men då är det 60 min PW som gäller. Så ja... all min lediga tid går åt på detta! Börjar också planera för det stoora dagen nästa sommar =) återkommer med mer snart..