6 åring, 1 åring och nyfödd

Det är lätt att tro att det är dom små som det är "jobb" med. Men jag måste faktiskt säga att våran 6 åring är den som kräver mest, som syns och hörs mest utav dessa tre. Det måste hända saker heela tiden och hon är inte still eller tyst en sekund, hehe. Dessutom så ska alla gränser testas och humöret är inte att leka med. 
 
Våran mellersta är så lätt att ha att göra med. Han är för det mesta nöjd och bara är. Det krävs inte mycket för att underhålla den lille killen. Men sen är det klart att det är passning hela tiden. Det går ju inte "koppla av". 
 
Och så den allra minsta här hemma. Han sover, äter och skiter på dagarna och på nätterna är han vaken och har det besvärligt med magen vilket resulterar i sömnbrist hos mig. Men sålänge Alex är hemma från jobbet (2 veckor kvar) så fungerar det. Då kan jag smita iväg en sväng och bara vila eller ta en tupplur :)
 
Jag börjar bli nervös över hur det ska fungera sen när Alex går tillbaka till sitt nattarbete. Då jag får ta läggningarna själv och gå upp tidigt med barnen och göra ordning dom för skola och dagis, köra dom dit, åka hem en stund för att sedan hämta dom igen. Sen försöka "tysta ner" barnen fram tills Alex stiger upp vid 16 tiden. Ja det kan nog komma att bli kämpigt ;) Dessutom ska jag snart börja hoppa in och arbeta timmar ibland då Alex är ledig. Får se hur det går med det ;)
 
 
 
 min mormor, min bäste vän.

Vi har vart hos Alex mormor och morfar och ätit middag. Dit var också Alex syster och pojkvän bjudna. Dom har också fått en liten så det var jätte mysigt att få träffas så :) På vägen hem så åkte jag förbi min mormor där min mamma skulle vara. Jag sprang upp snabbt medans alla satt kvar i bilen bara för att säga hej snabbt. Men det var bara min mamma där och hon berätta att mormor var på sjukhuset. 
 
Jag pratade med mormor i morse och hon berättade att hon mådde lite dåligt. Kallsvettig och anfådd samt huvudvärk. Vilket hon har ibland.. Men tydligen hade det blivit värre under dagen och hon hade fått tid till vårdcentralen. Där kunde dom inte få något blodtryck i högra armen så dom skickade henne vidare till akuten. Där visade det sig att blodtrycket på högra sidan var jätte lågt medans den vänstra sidan hade normalt blodtryck. Misstänkt hjärtsvikt. Nu ligger hon med EKG och dropp och jag väntar på samtal från min moster om vad hjärtrötgen visar. Är så orolig och rädd inför vad det kan visa.
 
Min mormor är min allra bästa vän. Vi pratar minst 2 ggr och dagen och har gjort det varje dag de senaste 7 åren. Barnen är den stora lyckan i hennes liv och hon är verkligen omtyckt av dom och alla oss andra. Hon är den som alltid bryr sig. Vi kan prata i evigheter och det är henne som jag ALLTID ringer till om det är något jag oroar mig över, något jag fungerar över eller bara för att berätta något litet så som vad barnen har gjort, sagt och om deras utveckling. Varje gång som barnen haft BVC besök så vill hon att jag ringer upp direkt efteråt för att hon skall skriva upp deras vikt och längd i kalendern. Hon är helt underbar på alla sätt! Min älskade mormor.. Liseberg

Idag ringde min moster på förmiddagen och skulle komma förbi och hämta Nellie för att hitta på någonting. Hon bestämde sig för att lura med Nellie till liseberg. Vi hade hela morgonen undrat vad vi skulle hitta på så vi bestämde oss för att också åka dit över dagen. Gå runt och kolla, låta Elliot leka i kaninlandet, spela på lite lyckohjul osv. Sagt och gjort.. det blev en väldigt regning dag men så lyckad och Nellie var överlycklig och tacksam. Vi kommer tyvärr inte iväg på så mycket denna sommaren med en nyfödd :)
 
 
 
 
 
 Varberg