Elliot 1 år

Den 12 mars så fyllde Elliot 1 år.

Alla föräldrar säger det..... det känns som igår.
Men nej det känns inte som att det var igår han föddes meen 
tiden har gått så himla himla snabbt. 
Och han blir bara mer och mer älskad. 
 Första dagen på dagis

Idag var det Elliots första inskolningsdag och det gick jätte bra. Vi kom dit och hälsade på fröknarna och hängde av oss. Elliot möttes utav 3 tjejer i 4-5 års åldern som lekte med honom och visade honom runt. Vid ett tillfälle när han hörde grinden stängas så trodde han att det var jag som gick och började stortjuta tills det att han såg att jag var kvar i rummet. Lilla älskling <3 Sedan åt vi frukt och pratade lite med fröken som kommer att ha hand om Elliot. Efter en stund kom städerskan och Elliot kom åt hennes sopborste vilket verkligen var en hit. När hon sedan tog den från honom när hon skulle gå, så hittade han en annan :P hehe. 

Nu är det inskolning i två veckor som gäller =)
 
 Vecka 23

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Idag går jag in i graviditetsvecka 23. Vi har haft några hektiska veckor här hemma. Vi flyttar i morgon och Alex har arbetat så jag har gått och småpackat lite här och där. Men packning har en tendens att göra så att det bara ser rörigt och oorganiserat ut. Riktigt kaos. Vi är ännu inte klara... men som tur är så har vi en månad på oss att tömma denna lägenheten. 
 
Strax efter att Nellie blivit av med sina vattkoppor så åkte Elliot på det. Båda två fick det ganska lindrigt och det är jag tacksam över. Elliot hade en jobbig natt... om det var första eller andra natten. Men när jag fått tag i alvedon så blev det bättre ♥