Älskade pojk.

 Snart mamma till två pseudotvillingar.

Tänka sig. 23 år och snart trebarnsmamma. Dessutom till två små med bara 15 månader emellan. Helt galet. Jag visste att jag skulle bli förälder i ung ålder. Men jag kunde inte tro att jag skulle vara 23 år och ha en dotter som går i skola och ha två små pojkar i tät ålder. Jag har den senaste tiden läst en del om att få barn med mindre än 18 månader emellan och har läst väldigt mycket som har skrämt mig. Bland annat att Elliot kommer att ta skada och må dåligt utav detta. Att han kommer kännà sig åtsidosatt och oälskad. Vilket jag och pojkarnas pappa självklart kommer se till att det inte på något sätt skulle hända. Men jag blir ledsen när jag läser om det... Men det är ju vi som lever i denna familj, vi som uppfostrar och ger värme och kärlek till våra barn och bara vi som kan forma livet ihop. Igen annan... Ingen annan kan veta hur mina barn kommer att få det. 
 
 
 
 
 
 
 Vecka 35

Igår steg vi in i vecka 35. Nu går tiden snabbt...
6 veckor kvar tills det beräknade datumet är här.
Sen har vi tre barn här hemma.
Jag har så mycket tankar och funderingar.
Det som jag är mest orolig över är so-grejen.
Hur ska vi sova, vart ska jag ha Elliot, vart ska bebis ligga osv.
Elliot sover ju fortfarande bredvid oss halva nätterna.
Och gör han inte det så ligger han i sin spjälsäng som är sammansatt med våran säng.
 
Jag hade bestämt mig för att inte amma denna bebisen.
Och det utav många anledningar.
Men har börjat tveka nu det senaste.
Jag vill inte amma, jag får ångest bara jag tänker på det.
Men samtidigt så hade det vart det mest praktiska. Hm..
Och såklart bästa för barnet...
 
 
 
 
 Välkommen till världen Vincent.

I lördags den 23 maj så föddes min andra brorson Vincent.
Charlie som blev storebror är så stolt. :)
En väldigt väldigt söt bebis

Stort grattis till familjen
 
 
 
 Lite om dagen

idag vaknade vi tidigt och körde därför Alex till jobbet för att slippa vara utan bilen hela dagen. Och jag måste erkänna att jag inte längre klarar av att ha hand om barnen hemma ensam längre. Jag hinner inte med Elliots tempo. Jag kan inte springa efter honom, lyfta honom eller hinna stoppa honom från att komma upp i soffan och springa mot kanten. Magsår..... Så jag bestämde mig för att hålla oss utomhus men aa jo tjena ;) då var det bara bilvägen som var intressantast så det gick inte heller. Tillslut satte vi oss i bilen och åkte för att äta lunch med barnens kusin och hans bonusmamma. Därefter följde dom med hem till oss och vi lekte i sandlådan och fikade på balkongen. Riktig mysig dag :) 
 
 
 
 
 
 Svenljunga

 
 Läkarmöte

Har fått en tid till läkaren på specialistmödravården den 27e maj och då ska jag prata med henne om mitt mående och förklara att jag verkligen lider utav den här smärtan. Ännu kan jag stå ut men jag vet med mig att det bara kommer att bli värre och värre. Så om jag är såpass mogen fram vecka 38 att det får att sätta igång förlossningen utan gele eller ballong osv så vill jag jätte gärna det. Det kan verka egoistiskt mot barnet men jag mår redan urkasst. Haft denna smärta sedan jag blev gravid, kroppen är helt utmattad, jag sover knappt längre och jag äter dåligt. Mitt psykiska mående påverkas såklart utav det fysiska lidandet och jag är rädd att jag inte ska orka när det väl är dax. 
 
Hur som så får vi se vad hon säger. Som kanske totalvägrar pga att det inte räknas som medicinska skäl. Men det känns skönt att ha en tid! 
 
 
 Nellies rum (Halvklart)

 
 
 Elliots rum (halvklart)

 
 
 Helgen

I fredags jobbade Alex kväll så jag,Nellie och Elliot åkte ut till sjömarken och hälsade på några vänner. Sen när vi kom hem så kom min bror och hans familj och hälsade på en snabbis. Kvällen här hemma var lugn. Jag och barnen tog vår duschdag och kröp i säng tidigt.
 
På lördagen var vi bjudna hem till min pappa. Där grillade vi och kusinerna åkte förhjuling och cross. Eller Nellie körde cross och Charlie körde fyrhjuling. Hon var riktigt modig och duktig :) Hon har aldrig suttit på en och så fort hon kom dit så satte hon sig på den och gasade iväg. Vi hade en riktigt trevlig kväll och var hemma ganska sent. Nellie åkte med sin kusin hem och sov över där.
 
Vid lunchtid på söndagen så mötte vi upp min brors familj i lekparken där vi fikade och barnen fick springa av sig. Sen lämnade vi av Alex hemma och åkte vidare hem till min mormor där vi blev bjudna på middag =)
 
Kortfattat.... 
 
 
 
 Första Maj.

Hejhopp.


Tänk att det redan är maj månad? Tiden har gått så himla snabbt. Snart är sommaren här och värmen påväg. Vissa dagar är redan helt underbara när det gäller att kunna sitta ute i solen. Börjar få riktiga vår och sommarkänslor nu. Det bästa utav allt är ju trots allt att bebisen kommer i sommar. Nu är jag redan i vecka 31 och det är ca 9 veckor kvar tills jag är beräknad att föda. Helt galet.. 

Här hemma har vi haft målare i 2 veckor så vi har vart begränsade till två enstaka rum och det har vart köket och Alex spelrum/hobbyrum. Det var riktigt jobbiga dagar men nu är det äntligen över! Men snart så ska jag ringa till golvsliparna som ska komma hit och slipa och lacka parkettgolven i Alex rum och i vardagsrummet. Men jag drar ut på det då det är så skönt att kunna nyttja hela lägenheten, hehe. Men det ska i alla fall göras innan bebis kommer. 
 
Jo på tal och graviditeten så har jag fått tillbaka den fruktansvärda foglossningen som jag hade med Elliot och det känns verkligen som att det kommer att bli värre denna gången. Jag har nu fått tag i läkaren och fått värktabletter så att jag i alla fall kan sova på nätterna så det känns bättre nu än vad det gjorde tidigare. Men min kropp orkar inte vara gravid längre. Jag svettas hela tiden, är yr och irriterad, jag får illamående attacker, är förstoppad, ont i rygg och mage, bhn spänner över revbenen och jag känner mig instängd i min egen kropp. Jag ber till högre makter att dessa 9 veckorna går lika snabbt som de andra veckorna har gjort. 
 
För övrigt så har vi nu vart på föräldramöte på skolan som Nellie kommer att börja på nästa läsår och det känns också helt galet att hon redan ska börja skolan. Men hon längtar och ser verkligen fram emot detta. Hon kommer att vara jätte arg över att hon inte kommer att gå på fritids som de andra barnen med tanke på att jag kommer att vara föräldraledig. Så hon kommer bara vara i skolan 4 timmar om dagen. Men jag ska väl på något sätt ändå kunna aktivera henne och få henne nöjd resterande timmar under dagen.
 
Inatt så fick Elliot en kusin. Alex storasyster Therese och hennes pojkvän Rickard fick en liten flicka =) <3